Jump to content
DavoteK

Welcome to the new server

Recommended Posts

I switched the forum offline before the scheduled migration, but I think they started porting data over before that, so its been on and off all day.

If you did post stuff, double check its still there. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share this post


Link to post
Share on other sites

<Searching for gif>

Share this post


Link to post
Share on other sites

f**king hell , glad we are up and running again !!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, email error at the moment. Looking into it.

  • Awesome! 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aah man my 2 match reports from lastnight are gone 😣

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, zeemeister said:

Aah man my 2 match reports from lastnight are gone 😣

Same happened to me, have to repost 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Site is really slow on mobile for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, RiQ1987 said:

Site is really slow on mobile for me.

Had that earlier as well, clearing the cache for pen solved that for me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Running well on my Sony xz. :up:

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/21/2019 at 12:15 AM, RiQ1987 said:

Site is really slow on mobile for me.

For me too. Did the cookie reset and it is still the same. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me aswell very slow loading up on android 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same for me as for the mobile version .

Slow loading

Share this post


Link to post
Share on other sites

:g: 

Its been the quickest its ever been for me, at home, on phone or in work. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been fine for me on android and pc for me since migration. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been great. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Site works fine both on mobile and laptop for me, but I haven't been getting email notifications and sometimes not even site notifications for PMs

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, alexselva said:

Site works fine both on mobile and laptop for me, but I haven't been getting email notifications and sometimes not even site notifications for PMs

No email notification for me either 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here, no email notifications! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, Rdotman said:

No email notification for me either 

Yeah, looking in to it. Trying to pinpoint it has proven difficult. 

  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

takes ages for the forum to load on my iphone ipad and pc.has been since sunday gets better once in, but going back seems to take a while.

may be of some use may not. but thought I would post @DavoteK

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Nuuthatch said:

 

takes ages for the forum to load on my iphone ipad and pc.has been since sunday gets better once in, but going back seems to take a while.

may be of some use may not. but thought I would post @DavoteK

I’ll look into things tomorrow. I think we got some software issues not server. 

Forum is due an update as well which I’m gonna sort this weekend as well. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...